Aster Textile Depo Müdürü Murat Güngör, yeni yatırımla hayata geçirecekleri kumaş deposu hakkında bilgi verdi ve kullandıkları Aster Barko ve RFID barkod yazılımlarına ERP programına entegre etmek için çalıştıklarını belirtti. Güngör, “İzlenebilirliğini sağlamak ve verimliliği arttırmak amacıyla Aster Barkod ve RFID barkod yazılımlarını kullanmış olduğumuz ERP programına entegre etme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. 

“VERİLERE DAHA RAHAT ULAŞACAĞIZ”

Gerçekleştirdikleri depo yatırımları hakkında bilgi veren Aster Textile Depo Müdürü Murat Güngör, “Yakın zamanda faaliyete geçireceğimiz kumaş depomuz ve premium müşterilerimize ait mamul ve yarı mamül ürünlerinin ithalatından üretim, paketleme ve son sevk aşamasına kadar izlenebilirliğini sağlamak ve verimliliği arttırmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Aster Barkod ve RFID barkod yazılımlarını kullandığımız ERP programına entegre ediyoruz. Pilot depoda yaptığımız çalışmalarımız oldukça başarılı oldu. Sonuçların çıktıları tamamen pozitif olduğunda tüm üretim ve depo noktalarında aynı şekilde faaliyete geçeceğiz. Bu çalışma ile hem kişi bazlı performans hem üretim kapasitesi hem termin süresi hem de sapma raporu gibi verilere daha rahat ulaşacağız. Ayrıca stok ve maliyet rakamlarını daha rahat izleyeceğiz” dedi. 

“TOKAT VE SIRBISTİNDA’Kİ FABRİKALARIMIZA SEVK YAPIYORUZ”
 
“Lokasyon olarak Tokat ve Sırbistan’da bulunan fabrikalarımıza haftanın belli günlerinde sevkler ve transferler yapıyoruz.” diyen Güngör, tüm transfer ve sevkler, kontrolü sağlayabilmek amacıyla resmi evrak üzerinden ilerlediğine dikkat çekti. Güngör ayrıca, “Araç Takip Sistemi ile tüm araçlarımız kayıt altına alınıyor. Haftalık yapılacak transfer ve yükleme bilgilerine göre kapasiteyi aşmayacak şekilde gün ve saat planlaması yapılıyor.” dedi.