Yaşanan terfi doğrultusunda CHEP Türkiye ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Şafak Aktekin, bundan böyle Almanya merkezli CHEP Otomotiv ve Endüstriyel Çözümler’de “Avrupa Kıdemli Ticaret Direktörü” görevinden sorumlu olacak. Aktekin, yeni görevinde otomotiv sektörünün dönüşüm sürecini ve müşteri portföyünü yönetmenin yanı sıra yeni iş geliştirme modellerine de öncülük edecek. Konuyla ilgili olarak Şafak Aktekin şunları söyledi: "Geçen 4,5 yıl boyunca çalıştığım CHEP Türkiye'deki rolümden kısa süre önce ayrıldım. Bu süreçte CHEP Türkiye bir dönüşüm yolculuğu geçirdi ve güçlü ekibi, sürdürülebilir, çevre dostu ve uygun maliyetli çözümleri ile tedarik zincirlerine değer katmaya devam edecek. Destek ve işbirliği için herkese teşekkür ederim." 
Bu transferle beraber CHEP Türkiye Ülke Genel Müdürü pozisyonuna ise globalde 28 yıldır çeşitli görevlerde bulunan Ralf Pätzold  atandı.
Karmaşık tedarik zincirleri için en verimli ve en etkin çözümleri üreterek döngüsel ekonomiye katkıda bulunan CHEP; çalışanları, iş ortakları ve tüm toplum için sürdürülebilir ortak bir değer yaratmak için çaba gösteriyor.


RALF PÄTZOLD KİMDİR

CHEP bünyesinde 28  yılı aşkın bir zamandır çalışmalarını sürdüren Ralf Pätzold, firmaya ilk kez Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü olarak 1990 yılında katıldı. 2015-2017 yılları arasında CHEP Rusya Ülke Genel Müdürü görevini yürüttü. Ralf Pätzold, Temmuz 2017'den bu yana CHEP Almanya GmbH'de Stratejik Prpjeler Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.