Soycan Şirketler Grubu bünyesindeki Türkiye’nin en büyük lojistik servis sağlayıcılarından biri olan CAG Logistics, temelde hizmet verdiği uluslararası karayolu ve demiryolu taşımacılığı hizmetlerine ek olarak havayolu ve denizyolu alanındaki faaliyet kapsamını genişleterek rotasına Uzak Doğu ülkelerini ekledi.

EKİBİNİ BÜYÜTÜYOR, HİZMET YELPAZESİNİ GENİŞLETİYOR

“Zamanında, doğru yerde” mottosuyla faaliyet gösteren dünyanın en etkin küresel ağlarından biri olan WCA (World Cargo Alliance) üyesi olan şirket, hava ve deniz yolu operasyon ekiplerini büyüterek rotasına Avrupa, Amerika ve Orta Doğu’ya ek olarak son olarak Uzak Doğu ülkelerini de ekledi. 

Bu kapsamda firma, hava ve deniz yolu yüklemelerinde door to door, port to port, tehlikeli madde ve genel yük taşımacılığı hizmetleri sunacak.

"EN AVANTAJLI NOKTAMIZ NAVLUNLAR OLACAK"

Yeni kapsamla birlikte firmalara yer ve yüksek hız garantisi sağlamayı hedefleyen şirket, büyük hacimli yüklerde ideal navlun teklifi sunmaya hazırlanıyor.

Şirket ayrıca, küçük boyutlu kargolardan başlayarak büyük bazda charter uçak yüklemeleri de dahil olmak üzere, tüm havayolu taşımacılığı ihtiyaçlarına da hızlı bir şekilde yanıt vermeyi amaçlıyor.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Soycan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Soycan, hava ve deniz yolu yüklemelerinde hacmi yüksek olan armatör ve hatlarla çalışacaklarını ifade etti ve en avantajlı noktalarının navlunların olacağını vurguladı.

"Firmalara, her zaman olduğu gibi doğru ve hızlı bilgi akışı sağlayarak, 7 dilde 7/24 hizmet sunmaya devam edeceğiz" diyen Soycan, bu hizmet kalitelerinin, süreklilik konusunda kendilerini avantajlı konuma getireceğini de sözlerine ekledi.