Son 3 yıldır her yıl yüzde 200’ün üzerinde büyüme gerçekleştiren, 2020 yılında üretim tesisini ve Genel Müdürlük bünyesini yenileyen Berrmak, yeni yatırım kararları alarak Anadolu Yakası Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde 7500 m2lik kapalı alana Ar-Ge ve Entegrasyon Merkezi kurarak 30 milyon TL değerinde yatırım gerçekleştirdi. Yapılan bu yatırımlar ile ihtiyaç doğrultusunda mevcut 220 kişilik insan kaynağını 350 kişiye çıkartmayı ve eş zamanlı anahtar teslim proje kapasitesini %100 arttırmayı hedefliyor. İstanbul’un iki yakasında da yer alarak müşterilerine daha yakın olmayı planlıyor. 

ALTYAPI YAZILIMLARIYLA SEKTÖRE ÖNCÜLÜK YAPACAK

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Berrmak Genel Müdürü Bülent Öztürk; “Türkiye’de konveyör ve sorter teknolojisine yön verme misyonu ile ilerleyen şirketin aynı zamanda Ar-Ge merkezli altyapısı ile hizmetlerini dünya standartlarına uyarlama yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca en önemli sektörel hedefinin pandemi sürecinde artan e-ticaret taleplerini karşılayan tesisleri, sorter teknolojileri ile buluşturmayı hedefliyoruz.” dedi. 

Çözüm odaklı yapılanma yatırımlarıyla sektöründe farklılaşan Berrmak, 2021 yılında yazılımsal altyapı ve müşteri odaklı çözümlerle dikkat çekmesi ve sektörün öncülüğünü yapması öngörülüyor.