Kimlik tanımlama yoluyla bir maddenin geçmişi, bulunduğu konum ve tüm aşamalarının kaydının oluşturulmasıdır. Balluff, depo-raf sistemlerinin izlenebilirliğini otomasyon teknoloji ile bakın nasıl birleştiriyor! 

BIS Endüstriyel RFID sistemler, modern bir fabrikadaki bilgi akışı üzerinde bir sap oluşturulmasına yardımcı oluyor. Nesneler RFID kullanılarak, otomatik olarak tanımlanabiliyor ve izlenebiliyor. Bunu yapmak ise çok kolay! Bir bellek işlevi gören veri taşıyıcısı nesneye eklenip tanımlanıyor. Veriler, veri taşıyıcı ile okuma/yazma kafası arasında, işlemci birimi aracılığıyla kontrolöre aktarılıyor. 

GENİŞ BİR YELPAZEDE YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

Balluff, düşük frekanslı (LF), yüksek frekanslı (HF) ve ultra yüksek frekanslı (UHF) ürün yelpazesi için geniş bir yelpazede yenilikçi ürünler sunuyor. BIS V frekanstan bağımsız işlemci ünitesi ile tüm sistemler esnek bir şekilde birbirleriyle birleştirilebiliyor. Bunu yaparak daha fazla esneklik ve daha düşük envanter seviyeleri sayesinde maliyetlerden tasarruf edilebilir.

BIS U UHF (860 ... 960 MHz): Bus arayüzleri ve daha yüksek seviyeli IT sistemleri ile klasik kontrol sistemlerine bağlantı için uygundur. Gerçekleştirilebilen komple sistem çözümlerini kapsıyor.
 Global olarak kullanılan standart arayüzler aracılığıyla uygulamalarda sorunsuz entegrasyon; ISO 18000-6C ve EPC Gen2 Class1 global standardına uygun; veri taşıyıcıları ve antenleri birleştirmek için çok çeşitli olanaklar sayesinde esnek kullanım; 6 m ve üzeri algılama performansı; bunch yeteneği, birçok veri taşıyıcısının (etiketler) eş zamanlı algılanmasını sağlıyor. 

BIS C LF (70/455 kHz): Çok çeşitli uygulamalar ve zor kullanım koşulları için veri taşıyıcılarının çeşitliliği ve okuma/yazma kafalarına sahip. Aşınma, bakım gerektirmez ve kirlere karşı duyarsız. Tüm global standart veri yolu sistemlerinde kullanılabilen işlemci ünitelerinde özel test yazılımı ile yüksek enterferans direnci ve güvenli veri transferi ile 8 kbyte'a kadar bellek kapasitesine sahip.

BIS HF (13.56 MHz): 4 pinli standart kablolama ve IO-Link bileşenlerinin kullanılabilirliği var. Pasif veri taşıyıcıları ile birlikte maksimum 400 mm'ye kadar algılama mesafesine sahip. Global RFID standartları ISO 15693 ve ISO 14443A ile uygulamalarda sorunsuz entegrasyon sağlıyor. Genel olarak yaygın kullanılan tüm veri yolu sistemleri; kolay ve hızlı bir şekilde devreye alınabiliyor. Balluff yüksek hızlı bileşenleri (ISO 15693'ten 8 kat daha hızlı); müşteriye özel çözüm ve ürünler ile tüm kullanım yerlerinde kolay entegrasyon için çeşitli aksesuarlar var.