Servo sürücüler ve tahrik konusunda uzman olan Alman LTI firmasını KEBA’nın satın alması ile beraber,tecrübe ve bilgi birikimleri birleştirildi.  LTI firmasının sahip olduğu AS/RS otomatik depolama kontrol sistemleri üzerine tecrübesi ve birikimi KEBA’nın hareket kontrol üzerine tecrübesi ile birleştirilerek müşterilere anahtar teslim kontrol çözümler sunuluyor.

„Akıllı Intralojistik kontrol sistemi“ olarak adlandırılan yazılım paketi, X/Y eksenlerinin kontrolü, salınım engelleme ve otonom devreye alma özelliklerinden oluşuyor. Bu paket sayesinde KEBA müşterilerinin depo verimliğini yükseltmesinin yanı sıra enerji tasarrufu, daha az bakım ve düşük yedek parça ihtiyacı ile işletme maliyetlerini düşürmektedir.    

Sistem sayesinde müşterilerin sahip olduğu avantajlar;
•    Kule robotlarda (Stacker Crane) hareket sonunda oluşan sallanımı özel yazılım ile önlenerek yüksek verimlilik ve düşük çevrim süresi.
•    Salınım önleyici motor ihtiyacı ortadan kalkması.
•    Akıllı hareket kontrol fonsiyonları ve konfigüre edilebilen hareket profilleri ile daha kısa depolama ve geri getirme süreleri
•    Mekanik yıpranmaların azalması ile bakım süre ve maliyetlerinin düşmesi
•    Daha hızlı devreye alma ve test edilmiş stabil yazılım 


Otomatik depo sistemini oluşuturan konveyorler, kule robotu, kartezyen robotlar, palet mekiği için servo sürücüler, servo motorlar, redüktörler, kontrolör, mobil/sabit ekran ve hazır yazılım paketi ile KEBA müşterilerin tüm ihtiyaçlarını tek elden çözüyor.