İki şirket arasındaki başarılı iş birliği, 2012 yılında takımın lojistik süreçlerini iyileştirme amacıyla başladı. Zira lojistik süreçleri motor sporlarının zirvesi olarak addedilen bu alanda başarılı bir çalışma yürütmenin önemli bir unsuru. 

FORMULA 1’DE BAŞARININ ÖNEMLİ BİR ANAHTARI LOJİSTİK SÜREÇLERİNİ İYİLEŞTİRECEĞİZ

“Interroll ile uzunca bir süredir devam eden ortaklığımızı uzatıyor olmaktan mutluyuz.” diyor Alfa Romeo Sauber F1 Takım Patronu ve Sauber Motorsport AG CEO´su Frédéric Vasseur. “2012 yılından bu yana başarıyla devam eden iş birliğimizin üstüne koyarak, Formula 1’de başarının önemli bir anahtarı olan lojistik süreçlerini iyileştirmeye devam edeceğiz. Birlikte daha fazla ilerleme kaydetmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” 

STANDARTLAR BELİRLEMEYE DEVAM EDİYOR

Interroll Pazarlama ve Kurumsal Kültür Genel Müdür Yardımcısı Jens Karolyi ise konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “Interroll olarak Alfa Romeo Sauber F1 Takımıyla olan başarılı ortaklığımızı devam ettiriyor olmaktan dolayı son derece memnunuz. Sauber´in kalite, verimlilik ve inovasyona verdiği öneme değer veriyoruz. Bu karşılıklı alışveriş ile ortak düzenlenen etkinlikler bizlere ve müşterilerimize ilham vermeye devam ediyor.”  Ve ekledi: “Sporun ötesinde, Sauber mühendislikte yeni standartlar belirlemeye devam ediyor.”