OMSAN Lojistik, 28 adet Renault Trucks C serisi kamyon ve 37 adet T serisi çekici ile filosundaki araç sayısı 841’e ulaştı. 

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Keskin,  teslim aldıkları toplam 65 yeni Renault Trucks araçların akaryakıt ve otogaz taşımacılığındaki operasyonlarını güçlendireceğini belirtti. 

HAKAN KESKİN: İŞ BİRLİĞİMİZİN UZUN YILLAR SÜRMESİNİ DİLİYORUM

Renault Trucks ile yaptıkları iş birliğini değerlendiren Hakan Keskin, Renault Truck'ın yaygın servis ağı, müşteri memnuniyetine verdikleri önem, hızlı ve kaliteli çözümleri ile kendileri için çok değerli bir iş ortağı olduğunu söyledi. Türkiye'deki lider lojistik markalardan biri olan OMSAN'ın, ortaklarının da desteğiyle, müşterilerine söz verdiği hızlı, nitelikli ve kaliteli hizmeti  başarıyla sunduklarını vurguladı. Hakan Keskin, Renault Truck ile yaptıkları iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini diledi. 

Aldıkları araçları Ege, Trakya, Marmara, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgeleri’nde düzenledikleri operasyonlarda kullanmaya başladıklarını aktaran Keskin OMSAN Lojistik'in, yeni Renault Trucks araçları ile yılda yaklaşık 10 milyon kilometre yol kat ederek, 900 bin metreküp akaryakıt ve otogaz dağıtımını amaçladıklarını aktardı. 

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine de OMSAN Lojistik ile yaptıkları iş birliğine ilişkin konuştu. 

"OMSAN LOJİSTİK'İN YANINDA OLACAĞIZ"

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine, OMSAN Lojistik şirketiyle uzun yıllara dayanan bir ortaklıklarının olduğunu vurguladı. Yaptıkları son iş birliğinin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Delepine, işletme maliyetlerinin yakıt tüketimi başta olmak üsere düşük olmasının Renault Track araçlarınının, iş ortakları tarafından tercih edilmesinde önemli rol oynadığını söyledi. 

Gelişmiş güvenlik sistemlerinin ve araç özelliklerinin, sürücü, yük ve yol güvenliği açısından tehlikeli madde taşımacılığı operasyonlarına da değer kattığını söyleyen Delepine, “Yanıcı ve tehlikeli madde taşımacılığının en üst güvenlik standartlarını karşılayan OMSAN Lojistik'in en emniyetli şekilde gerçekleştireceği operasyonlarda araçlarımızın güçlü güvenlik donanımları ve de satış sonrası hizmetlerimiz ile uzun yıllardır olduğu gibi yanında olacağız” dedi.