TLS Lojistik, 2000 senesinde faaliyetlerine başladı. Çalışmalarını ise daha çok enerji, hızlı tüketim, otomotiv ve maden gibi birçok pazarda gerçekleştiriyor. Yatırımlarını giderek büyüten şirket şimdi de depolama alanları için büyük ve önemli bir adım attı.

FARKLI FONKSİYONLAR İÇİN UYUMLU TASARIM

Her sene çift hanelerde belirlenen büyüme hedefleri ve çoğalan kullanıcı portföyü gereksinimlerini karşılamak için yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. TLS Lojistik'in Gebze’de inşaasını bitirp faaliyete geçirdiği yeni deposu, toplam 200 bin metrekare ve 400 bin palet kapasiteli depolama alanına sahip. Özellikle güvenlik ve doğanın korunması açılarından uluslararası arena kurallarına uyumlu hale getirilen depo, çeşitli özelliklerdeki malların birbirlerine zarar vermeyecek şekilde saklanıp ihtiyaç duyulduğunda farklı fonksiyonlara sahip malların tek bir sevkiyat için hızla hazır hale getirilebileceği bir tasarımla yapıldı. Şirketin bu yeni deposu, diğer depolarda olduğu gibi TLS’nin İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı sistemleri gereğinde güvenlik ve sağlık noktalarında çalışanların en az tehlike oranıyla performans göstermesine yardımcı oluyor.

TLS Lojistik, yeni yıl hedeflerini ise 2018 senesinin en yüksek büyüme oranının Depolama Hizmetlerinden olacğaı, Eylül ayında ise 30 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir depo inşa etme planları ile açıklıyor. Şirketin Türkiye dışındaki gelişim ve büyüme faaliyetleri ise sürdürülmeye devam edecek. Yapılan araç ve depo yatırımlarına ara verilmeyecek. Böylelikle TLS Lojistik, 2018 senesini pazardaki payını artırmış olarak kapatacağını hedefliyor.