İSTANBUL (AA) - Huawei'nin 16 yeni modelden meydana gelen CloudEngine S serisi çözümleri tanıtıldı. Erişim, toplama ve çekirdek anahtar modelleriyle dikkat çeken serinin kampüs çekirdek anahtarı CloudEngine S12700E, anahtarlama kapasitesini 57,6 Tbit / s seviyesine çıkartmak için Solar yonga setlerinden faydalanıyor.

Bu kapsamdaki ürünlerden birisi olan CloudEngine S12700E, son derece zengin özelliklere sahip olarak Huawei tarafından Wi-Fi 6 dönemi için özel olarak geliştirildi. Yükseltilmiş ağ otomasyonu ve yapay zeka destekli akıllı O&M yetenekleri ile Huawei CloudCampus Çözümü, verimliliği büyük oranda artıracak ve her ölçekten işletmenin servis odaklı ağları hızla bir şekilde kurmasına yardım edecek.

Konuyla ilgili olsrak görüşlerine başvurulan Huawei Kampus Ağ Sistemleri Başkanı Zhao Zhipeng, İşletmeler için geleceğe yönelik olacak şekilde geleneksel kampüs ağlarından akıllı ve basitleştirilmiş ağlara doğru geçişi kolaylaştıran açık bir mimari için çalışmlarını sürdürdüklerini söyledi.