İSTANBUL (AA) - Kullanıcı taleplerini dikkate alarak verdiği tüketici hizmetlerini iyileştiren Huawei, teknik servis ücretlerinde indirim fırsatı başlattı.

Huawei'den tarafından basına yapılan açıklamaya göre, bu haftadan itibaren başlayan kampanya kapsamında her ayın son perşembe, cuma ve cumartesi günleri, tüm telefon onarımlarında 100 TL’ye varan tutarda indirimler Huawei sahiplerini bekliyor. Şayet bu günler tatil veya servisler kapalı ise bir sonraki gün kampanya sürüyor.

Huawei servis günleri kampanyası, ayda bir kere teknik servise kendisi gelip cihazı elden teslim eden kullanıcıları kapsıyor.

Kullanıcılar model fark etmeksizin tüm Huawei tefonlarını direkt olarak Huawei teknik servisine ulaştırdıklarında, 1 saat içinde sorun giderilip telefon kendilerine teslim ediliyor.

Bu kampanyaya katılan Huawei Teknik Servisi adreslerine, kullanıcılar Huawei cihazlarındaki HiCare uygulamasından yada Huawei'nin internet sitesinden erişebiliyor.

Teknik servis hizmeti alan kullanıcılara ayrıca, güncel modeller için stoklarla sınırlı sayıda  ücretsiz ekran koruyucu film de hediye olarak veriliyor.