Demirdöküm, Demirclub programı ile iş ortaklarına kazandırıyor. İş süreçlerinde yeni bir dönem başlatan Demirclub'ın hediye havuzunda en yüksek puana sahip olan Dacia DİSTANBUL (AA) - Tesla, Toyota, Jaguar, BMW, Renault ve Lexus gibi otomotiv devleri elektrikli ve hibrid modelleri ile Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği'nin  (TEHAD) desteğiyle gerçekleştirilen Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası etkinliğinde bir araya geldi.

Göktürk’te gerçekleştirilen Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası, otomotiv meraklıları ile otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarını buluşturdu.

2011 senesinde ilk olarak ABD’de kutlanan Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası artık Türkiye’de de yapılmaya başladı. EHAD'ın desteğiyle başlatılan etkinlikte tüketicilerin elektrikli ve hibrid araçlar konusunda farkındalığın artırılması amaçlandı. Etkinlikte otomobil meraklıları ilk kez elektrikli ve hibrid araçları test etme imkanı elde etti.

TEHAD tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Tesla, Toyota, Jaguar, BMW, Renault, Lexus gibi markalar elektrikli ve hibrid modelleriyle yer aldı.

Elektrikli ve Hibrid otomobillerin sergilendiği, kullanımlarına ilişkin detaylarıyla birlikte karbon emisyonu konusunda çevreci özelliklerinin tanıtıldığı organizasyonda, Borusan Otomotiv Pazarlama İletişim Yöneticisi Gamze Şulen, Jaguar Pazarlama İletişim Yöneticisi Dilara Altuncu, Lexus Türkiye Direktörü Selim Okutu ile Otomotiv Gazetecisi Okan Altan da yer aldı.

TEHAD Yönetim Kurulu Başkanı Berkan Bayram, Türkiye’de 2011 senesinde başlayan elektrikli otomobil serüveninin her sene katlanarak arttığına dikkat çekti. 

Kemer Country Club’ta gerçekleştirilen ve otomobil tutkunlarının test sürüşü yapma fırsatı yakaladığı organizasyon Pazar günü sona erdi.okker araç hediyesi, İzmirli iş ortağına teslim edildi. STENDUSTRI.COM.TR #endüstri #gündem