Univera, satış, lojistik ve servis konularında müşterilerinin dijitalleşmesini sağlayan yazılımlar üretiyor. Bu anlamda kendi Ar-Ge merkezinde ürettiği yazılımlar sayesinde iş süreçleri için A’dan Z’ye çözüm sunuyor. Firma, farklı sektör ihtiyaçlarına yönelik olarak çoklu kanal satış yönetimi, iş ortağı yönetimi, mobil ekip yönetimi, depo ve üretim yönetimi, sahadan veri toplama, tedarik yönetimi gibi konularda iş süreçlerinin hızlı ve minimum hata ile gerçekleşmesini sağlıyor.

Bununla birlikte Univera, müşterilerinin ihtiyacına yönelik olarak proje için gerekli olabilecek yazılım, donanım ve profesyonel hizmetler konularında çözüm sunuyor ve maksimum fayda sağlıyor.
 Bugün, Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde, direkt ya da çözüm ortakları aracılığı ile projeler yürüten Univera, dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren bağımsız danışmanlık kuruluşu Promotion Optimization Institute’nin yayınladığı POI Retail Execution raporunda, 3 yıldır konusunda dünyanın en iyi 5 yazılım firması arasında yer alıyor.