Akıllı bina teknolojileri hiç kuşkusuz binalara dinamizm katıyor. Bu teknolojilerin en önemli avantajı enerji verimliliğinin yanı sıra yapıların daha güvenli, konforlu olmasına imkan sağlaması. Yeni sayımızda stadyum, ofis, konut, hastane gibi farklı yapı türlerinde akıllı bina teknolojinin entegrasyonunu mimarlarla konuştuk. 

Kasım sayımızın kapak projesi ise Bizimtepe Aydos. Toplam değeri 600 milyon TL’nin üzerinde olan Bizimtepe Aydos projesinin arkasında iki güçlü isim var: Vakıf GYO ve Halk GYO. Her bir detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü proje “güvenilir bir yapı” örneği teşkil ediyor. Zira projede konfor ve güveni tesis etmek için birinci sınıf malzemeler tercih edilmiş. Yapımında kullanılan tüm malzemelerin TSE ve/veya CE onaylı olması temel kriterlerden biri olduğu Bizimtepe Aydos’u, Vakıf GYO Genel Müdürü Şeref Akgül ve Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin ile konuştuk. 

Tepedekiler başlığımızda ise yine inşaat sektörünün güçlü isimlerinden biri olan Polatyol’u ağırladık. 55 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Polatyol, ENR’ın “Dünyanın en Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir kez daha yer aldı. İnşaat sektöründeki bu başarısını gayrimenkule de taşımada oldukça iddialı olan markanın başarısını Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat ile konuştuk.  Yeni sayımızı keyifle okumanız dileğiyle.