Pandemi süreci, 2020’de tüm dünyayı beklenmedik bir kriz ile karşı karşıya bırakırken, pazarın değişen taleplerine esnek şekilde yanıt verebilmenin önemi daha yaygın bir şekilde anlaşıldı. Özellikle sağlık, hijyen ve gıda gibi temel ihtiyaçların üretiminde insan faktöründen bağımsız, uzaktan, esnek ve kesintisiz üretim için yatırım yapan şirketler büyük avantaj sağladı. İşin aslı, otomasyon ve robotik ağırlıklı üretim yapan, dijital dönüşüme yatırım yapan sektörler kesintisiz üretime devam etti. Bu durum, bahsettiğimiz yatırımları öteleyen şirket ve sektörler için de üretimi yavaşlatma, ara verme ve dolayısıyla tedarik zincirinde kopmalarla sonuçlandı. Krizin etkilerinin halen yaşandığı günümüzde otomasyon, robot ve dijital dönüşüm yatırım planlarını güncelleyerek öne çeken üreticiler, doğru partner arayışına girdiler. Geçen yıl pandemi dolayısıyla yaşanan kısıtlamalar nedeniyle zaten fuar ve zirvelerin yapılamamış olması, bu yıl fuar ve zirveleri daha da cazip hale getirdi.

Bu alanda en güçlü organizatörlerden birisi olan ST Alternatif Fuarcılık, gelen yoğun talepleri karşılamak üzere bu yıl organizasyonun yerini Avrupa’dan Anadolu
Yakasına kaydırarak, Zirvelerini ilk defa Sanayinin Altın Üçgeni Tuzla’da Viaport Marina Expo Center’da düzenleme kararı aldı.

Fabrikasında robotlu üretime geçmek isteyenler 6. Robot Yatırımlar Zirvesi ve Sergisi’nde, hızla dijitalleşen endüstride rakiplerinden geri kalmak istemeyenler 3. Endüstri Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nde; pandemiyle birlikte öne çektikleri yatırım planları için 5-7 Ekim 2021 tarihleri arasında Tuzla’da doğru partnerlerle buluşacak. ST Endüstri Medya olarak radyo&TV canlı yayınlarıyla, stendustri.com.tr web portalıyla, sosyal medya yayınlarıyla; 6. Robot Yatırımlar Zirvesi ve Sergisi ile 3. Endüstri Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi’nin nabzını an be an endüstriye aktaracağız.

5-7 Ekim 2021 tarihleri arasında Tuzla’da
Zirve’de buluşmak üzere...