Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi etkinliğinin ikincisi, 5. Robot Yatırımları Zirvesi ile eş zamanlı olarak 1-2-3 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi.

Çok sayıda iş bağlantılarına sahne olan ve üretim süreçlerini otomatik hale getirerek dijitalleştirmek isteyen firmalar için her yıl rehber niteliğinde olan organizasyonu bu yıl 7 bin 064 profesyonel ziyaret etti.

Alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katıldığı panellerde, sektör sektör yapılan tüm uygulamalar ve sonucunda elde edilen verimlilikler konuşuldu. Yoğun ilgi gören panellerde, sektörel uygulamalar ve firmaların kendi deneyimleri doğrultusunda yaptığı paylaşımlar, her sektör için adeta dijital bir yol haritası oldu.

ST Endüstri Medya editörleri Zirve’yi anbean takip ederken, panellerde konuşulanlar, hem stendustri.com’dan hem de sosyal medya hesaplarından anlık olarak paylaşıldı. Panellerde konuşulan ne varsa hepsini Kasım sayımızda “ZİRVE’NİN ARDINDAN” bölümünde yayınlıyoruz.

Yine alanında ilk konumunda bulunan, Şirketlerin radyosu ST Endüstri Radyo, Zirve’den yaptığı canlı yayınlarla etkinliğin nabzını tuttu.

Özetle, Zirve hem katılımcılardan hem de ziyaretçilerden yine tam not aldı.

• • •

Bu ay  iklimlendirme alanında Endüstri 4.0 dönüşüm çalışmalarına hız veren Üntes’i kapağa taşıdık. Yine Endüstri 4.0 alanında çözüm sunan markalar ile yapılmış röportajlara ve içeriklere yer verdik. Keyifle okumanız dileğiyle..