Ekim ayında Türkiye’nin üretimdeki gücünü temsil eden ve sanayide yatırımcıları bire bir ilgilendiren iki büyük zirve organize edilecek. Düzenlendiği ilk yıldan itibaren sadece endüstriyel robotik çözümlere odaklanma özelliğiyle alanında  referans olan 5. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ile üretimin geleceğinin yaşanacağı 2. Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi, 1-2-3 Ekim 2019 tarihleri arasında eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve Sergisi; somut, başarılı yurt içi ve yurt dışı uygulama örneklerini sektör sektör ele alarak, büyük küçük tüm firmalara rehber olmak amacıyla bu yıl ikinci kez “Dijital Dönüşüm, Akıllı Fabrika, Yapay Zeka ve Otonomizasyon” odağında kapılarını açacak. 

ST Endüstri Medya’nın bundan 18 yıl önce, henüz Türkiye’de sadece bir tane robot firması varken dergi çıkararak ilk yatırımını yaptığı ve 2015 yılında ilkini düzenlediği Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ise bugün alanında üreticisinden entegratörüne kadar 80’in üzerinde robot çözümleri markasının farklı sektörlerde yaptığı uygulamalarını paylaştığı, robot yatırımı yapacak üreticilerin Ekim ayını beklediği, referans bir etkinlik haline geldi. 

ST Endüstri Medya grup şirketlerinden olan ve sadece B2B odağında; İstanbul, İzmir, Bursa, Yalova ve Kocaeli’de yayın yapan ST Endüstri Radyo; 3 gün boyunca canlı yayın yoluyla ker iki etkinlikte yaşananları an be an dinleyicilerine aktaracak. Elbette sosyal medya üzerinden de yaşananlar anlık olarak tüm dünyaya ulaştırılacak. 

Biz de bu iki Zirve’de dağıtımı gerçekleştirilecek ST Otomasyon Dergisinin yeni sayısında sektör bağımsız olarak tüm endüstriden güçlü oyuncuları İmalat Sanayi bölümümüzde ağırlayıp, bu alanda çözüm sunan markaların yöneticileri ile de keyifli röportajlar gerçekleştirdik, görüş ve incelemelerinize sunuyoruz.

1-2-3 Ekim’de İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde buluşmak dileğiyle…