Tekstil sanayi depolarını diğer süreçlerinden ayırmadan yapının temel taşlarından biri olarak kabul ediyor ve A’dan Z’ye her alanda dijital uygulamaları devreye almak için yatırımlara hız veriyor. Tekstil sektöründeki dijitalleşmede izlenebilirliğin sağlanması ve buna uygun bir teknoloji yatırımının yapılması önem taşırken, işletmeler depolarında ve sevkiyatta da izlenebilirliği, akıllı stok ve depo yönetimi odağında çalışmalar yapıyor. Öte yandan hazır giyim ve tekstil sektöründen depolamayla ilgili yoğun talep alan şirketler, özellikle pandeminin başından beri sürekli kapasite artırıyor; ancak stok birikmesinden ötürü kapasite doluluk oranları bir hayli yüksek seyrediyor. İşletmeler, stoklamanın artmasıyla ortaya çıkan depo sorunlarına akıllı sistemler ile çözüm bulma yoluna gidiyor.

***

Bu kapak konumuz kapsamında “Tekstil Sanayi Depoları”nı ele alıyoruz. Sorularımızı yanıtlayan Kordsa CEO’su Ali Çalışkan, verileri merkezileştiren yatırım gerçekleştirdiklerini, uçtan uca izlenebilirliğin en hızlı şekilde sağlandığı ve tüm yapının birbiriyle haberleşebildiği sistemler ile depo ve sevkiyatta doğru ve etkin kararlar alabildiklerini ifade etti.

Depo Ürün ve Sistemleri sayfalarımızda ise; “Konveyör ve Sorter”, “Giyilebilir Teknolojiler”, “Emniyet Çözümleri”, “Akıllı Depolama Sistemleri”, “Fabrika İçi Trafik ve Robotik” ve “Palet” konularıyla ilgili sektör temsilcilerinin ürün ve çözümlerini bulabilirsiniz.

Sağlıklı bir ay, keyifli okumalar dilerim...