Sağlık sektöründeki teknolojik gelişmeler birçok faydayı beraberinde getirirken en çok kalite ve sürdürebilirlik konusunda avantajlar yaşanıyor. Gelişen bu yenilikler ise her şeyden önce tüm dünyada insanların yaşamlarını olumlu yönde değiştiriyor. Ayrıca tıbbi teknolojilerdeki bu gelişmeler ekonomik büyümeyi beraberinde getiriyor ve inovasyon merkezini oluşturuyor. 

İlaç ve medikal sanayide robot yatırımları hızlı bir şekilde ilerlerken endüstriyel otomasyon ve robot teknolojilerinin sağladığı birçok avantajdan dolayı tüm hatlar ya revize ediliyor ya da tamamen yenileniyor. Bu gelişimle birlikte üretimde kalite artıyor, çevre duyarlılığı gelişiyor, enerji tüketimi daha kolay izlenebiliyor, üretim hızı yükseliyor ve üretim sonrası kayıtların takibinde hassasiyet dikkat çekiyor. Özellikle hijyen gerektiren proseslerde robotik hatlar adeta hayat kurtarıyor. İlaç ve Medikal sektöründeki uygulamalar ile robot markalarının çözümlerini kapağımıza taşıdığımız Ağustos sayımızı keyifle okuyabilirsiniz. 

Gıda ve içecek sektörünü mercek altına alacağımız Eylül sayımızda robotik hatların hangi proseslerde kullanıldığına dikkat çekeceğiz.  Ayrıca fabrikaların üretim anlayışını, bu süreçte dikkat ettiklerini ve Ar-Ge faaliyetlerini ele alacağız. 
Keyifle okumanız dileğiyle