ST Endüstri Medya ailesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Dijitalleşme çalışmalarına büyük önem veren kurumumuz Radyo, Dergi ve Zirve çalışmalarına yönelik tüm içeriklerini Ekim ayı itibariyle www.stendustri.com.tr portalında topladı. ST Endüstri Radyo, ST Dergileri (ST Otomasyon, ST Endüstri 4.0, ST Makina, ST Proses Otomasyonu, ST Robot Yatırımları, ST Elektrik Enerji, ST Ağır Sanayi Çözümleri, ST İnşaat Malzeme, ST Depolama Çözümleri Dergileri ve ekleri) ve ST Zirveleri (Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve ST Robot Yatırımları Zirvesi) ile ilgili tüm gelişmeler ve içerikler artık basılı yayınlardan önce ST Endüstri Medya'da yayınlanıyor. Endüstride yaşanan her ne varsa önce siz öğrenmek istiyorsanız bu adresi takip etmek yeterli olacak. 

                    ***

Endüstri dünyasında yatırımcıların merakla bekledikleri ST Zirveleri (Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi ve ST Robot Yatırımları Zirvesi) 16-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul WOW Convention Center'da gerçekleştirilirken, etkinlikler katılımcı firmalar ve ziyaretçilerin yüksek memnuniyeti ile tamamlandı. 

Otomotiv Ana ve Yan Sanayisinde Endüstri 4.0 Uygulamaları; Gıda, Yiyecek, İçecek, Ambalaj, Hızlı Tüketim Sektörlerinde Endüstri 4.0 Uygulamaları; Beyaz Eşya Ana ve Yan Sanayi, Elektrik, Elektronik, Telekomünikasyon ve Enerji Endüstri 4.0 Uygulamaları; MAKFED Üyesi Derneklerin Endüstri 4.0 Yatırım Örnekleri; Plastik, Kauçuk, Ağaç, Kâğıt, Mobilya, Kimya, Boya, Kozmetik, CamSektörlerinde Endüstri 4.0 Uygulamaları; Dijitalleşen Satınalma-  Satınalma 4.0; Demir Çelik, Makina İmalatı, Metal Sektörlerinde Endüstri 4.0 Uygulamaları; KOBİ’ler için Endüstri 4.0 Çözümleri başlıklı panellerle gerçekleştirilen Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi katılımcı ve ziyaretçilerden tam not aldı. 

                    ***

Yeni sayımızda kapak konumuzda İklimlendirme sektöründe gerçekleştirilen otomasyon yatırımlarını ve elde edilen verimlilikleri ilk ağızdan sizlerle paylaştık. Kapağa da yüksek verimli üretim için tesislerine "Üretim İzleme Sistemi" kuran Alarko Carrier'i taşıdık. 
Keyifli okumalar..