Yıldız Teknik Üniversitesi’nin 16. RLC Günleri 11-12-13 Şubat 2020 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz” sloganıyla yola çıkan ve IEEE YTÜ Öğrenci Kulübü tarafından organize edilen etkinlik bu yıl da sektör temsilcilerini öğrencilerle bir araya getirecek.

ABB, B&R, Entek Otomasyon, Fanuc, Festo, Nachi, Panasonic, Phoenix Contact, Robo Otomasyon, Schneider Electric ve Schunk gibi sektörün önde gelen firmalarının sponsorları arasında yer aldığı fuarın stratejik partnerleri arasında ENOSAD ve TEHAD gibi sektörel dernekler bulunuyor. 

SEKTÖRLERİ BİR ARAYA GETİRİYOR

Etkinlik bu yıl elektrik, elektronik, otomasyon, otomotiv, enerji ve aydınlatma sektörlerinin önde gelen isimlerini ve firmalarını konuk edecek.

Fanuc Robotik Teknik Müdürü Murat Kısa, ABB Teknik ve Tasarım Tanıtım Uzmanı Mehmet Karakaya ve Ford Otosan CEO’su Haydar Yenigün gibi isimlerin sunum yapacağı etkinlik kapsamında “Değişen Dünyada Gelişen Endüstri”, “Robotik Otomasyon ve Yapay Zeka” ve “5G’siz Dijital Dönüşüm Olamaz/Gelecek 5G’de!” gibi paneller gerçekleştirilecek.

Panellere, ST Endüstri Medya Yazarı ve Programcısı Akademisyen ve Dijital Dönüşüm Danışmanı Kozan Demircan, Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu, Entek Otomasyon Yönetici Ortağı Sami Özkan Dibek, Pilz Türkiye Genel Müdürü Yavuz Çopur, Robo Otomasyon CEO’su Haluk Özcan, Sick Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bergman Gülsün, Universal Robots Türkiye ve MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök gibi sektörden isimler panelist olarak katılacak.