Fanuc, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrenci kulübü tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen RLC Günleri’nin platin sponsoru olarak etkinlikte yer aldı.

Üniversite öğrencilerinin her yıl merakla beklediği, Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE öğrenci kulübünün çalışmalarıyla düzenlenen RLC Günleri, bu yıl Fanuc’un platin sponsorluğuyla sınırların ötesine geçti.

Geliştirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle genç nüfusun niteliksel gelişiminin ülke ekonomisine destek sağlayacağının bilinciyle hareket eden Fanuc, 11-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikteki sponsorluk rolünde katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinlik kapsamında CR4ia kolaboratif robotunu ve katılanların oldukça ilgisini çeken langırt oynayan robotu sergileyen firma, sponsoru olduğu etkinlikte katılımcıların sorularını yanıtladı.

Fanuc Servis Müdürü Sadettin Dalgıç, firmanın “Bugünün yetenekli gençlerini, geleceğin teknolojisiyle yarının iş modellerine hazırlıyoruz” mottosuyla ilk kez hayata geçirdiği ‘Fanuc ile Gelecek Şimdi’ projesinin sunumunu yaparak öğrencilere projenin detaylarını anlattı.

Ayrıca etkinlikte, Fanuc Robot Teknik Müdürü Murat Kısa ise “Fanuc Robotik Teknolojileri” adlı panele konuşmacı olarak katıldı.