Mitsubishi Electric, “Akıllı Mitsubishi Electric” temasıyla katıldığı 39. GITEX Teknoloji Haftası’nda ziyaretçilere Türk kahvesi ikram eden insan eli hassasiyetine sahip robotuyla ilgi gördü.

Dubai’de düzenlenen etkinlikte Robot ve Akıllı Fabrika Çözümü e-F@ctory’nin yanı sıra yenilikçi teknolojilerini sergileyen firma, robotların fabrikalarda önemli bir iş gücü haline geldiğinin önemine vurgu yaptı.

Üretim sürecinde kilit öneme sahip robotlar, günümüzde hız ve kolaylık sağlayarak olağan bir iş gücü haline gelirken son kullanıcılara büyük avantajlar sağlıyor.

ESNEK ÜRETİME İMKAN VERİYOR

Firma robotları ile endüstride daha esnek üretimin yanı sıra üretim maliyetlerini minimuma indirmeyi ve insan konforunu artırmayı amaçlıyor.

Etkinlik çerçevesinde hızlı ve hassas robotlarla sanayicilere sağladığı yüksek katma değeri anlatan firma, 7/24 her koşulda 25 bin saat bakım gerektirmeden çalışabilen robotlarının tanıtımını yaptı. 

Kompakt yapıları sayesinde talep doğrultusunda fabrikanın her alanına taşınabilen robotlar, böylelikle esnek bir üretime olanak tanıyor.