KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI

OMRON, bu yıl 8-11 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek WIN Eurasia 2022'de, gelecek 10 yıl için üretim evriminin yönü olarak belirlediği “i-Automation”ın (OMRON'un üretim inovasyonu konsepti) gelecekteki şeklini sergileyecek.

"İNOVATİF OTOMASYON TEKNOLOJİLERİNİ YERİNDE GÖRME FIRSATI SUNACAĞIZ"

Firma, standında gerçek bir fabrika zeminini yansıtan yeni bir tasarım ile otomasyon konseptinin "akıllı", "entegre" ve "interaktif otomasyon" olmak üzere üç temel unsurunu hayata geçiriyor. Şirket misyonunu yaşamları iyileştiren ve daha iyi bir topluma katkı sağlayan endüstriyel otomasyon çözümleri oluşturuyor. 

Fuar katılımları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan OMRON Türkiye Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu, "OMRON esnek üretim sunmanın yanı sıra iş gücü güvenliği, ürün kalitesi ve sürdürülebilirlik sağlamaya odaklanıyor. Innovative-Automation! konseptimiz çerçevesinde, WIN Eurasia’daki 2. salon D100 ana standımız ve 5G Arenadaki D190 standında OMRON’un Sanayide Dijital Dönüşüm çerçevesinde geliştirdiği inovatif otomasyon teknolojilerini yerinde görme fırsatını sunacağız." dedi.

YENİLİKÇİ ÜRETİME KATKIDA BULUNUYOR

Ziyaretçiler robotik, makina görsel denetimi, emniyetli, yüksek hızlı ve yüksek hassasiyetli kontrol uygulama teknolojisi, yapay zeka ve veri bilimine dayalı üretim tesislerinin inovatif çözümlerini deneyimleyebilir.

Buna ek olarak, üretkenlik ve enerji verimliliğini dengeleyen OMRON, küresel çevreyi göz önünde bulundurarak hızla değişen pazar ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi üretime katkıda bulunur. 

OMRON ROBOTİK OTOMASYONU, WIN EURASIA 5G ARENA’DA

Pekmezoğlu, "OMRON olarak, temel algılama ve kontrol teknolojilerimize Yapay zeka ekleyerek Endüstri 4.0’a uyumlu Akıllı Fabrikalar ve inovatif ürünler geliştirilmesine olanak sağlayan en ileri teknolojileri sunuyoruz. 5G Arenada D190 standında, OMRON’un Gelişmiş Robotik Çözümlerini 5G Özelleştirilmiş Mobil Şebeke teknolojisiyle gerçek bir uygulamada çalışırken görebilirsiniz. Yenilikçi otomasyonun gelecek odaklı üretiminin temelini nasıl oluşturabileceğini tartışmak için bizi ziyaret edin" diyerek sözlerini sürdürdü.

AKILLI HÜCRE ÜRETİM HATTI

Bir Avrupa fuarında ilk kez gösterilen yenilikçi otomasyonun bir örneği, OMRON'un yeni Akıllı Hücre Üretim Hattıdır. Verimli ve yüksek kaliteli montaj ve üretimi destekleyen en yenilikçi kontrol, bilgi ve üretim sistemlerinden biridir.

Bu konsept, Japonya'daki OMRON fabrikalarının yanı sıra Çin'in Şanghay kentindeki OMRON fabrikalarında, çalışanlar ve makinalar arasında uyum sağlamaya yönelik bir sistem olarak test edilmiş ve uygulamaya konulmuştur. Hızlandırılmış çalışan eğitimi ve bilgi aktarımı, sıfır kusurlu üretim ve gelişmiş iş akışı verimliliği, özellikle yüksek karışımlı, düşük hacimli (HMLV) operasyonlara sahip üreticilerin bu yeni hat kontrolü yaklaşımını uygulamaktan elde edeceği doğrudan faydalardan sadece üçüdür.

OMRON, WIN Eurasia 2022'de 2. salon D100 ana standında ve 5G Arena’daki D190 standında ziyaret edilebilecek.