Lincoln Electric Türkiye, İTÜ 7. Malzeme Günleri’nde öğrencilerle bir araya geldi, firmanın Ar-Ge ve Kaliteden Sorumlu Teknik Müdürü Erkan Yegen, Ar-Ge ve kalite çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kulübü tarafından 10-11 Şubat 2020 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen öğrencilerle buluşan firma, fuaye alanındaki standında öğrencileri ağırladı, teknolojik gelişmeleri paylaştı ve sektöre dair merak edilenleri yanıtladı. 

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen panel programında deneyimlerini paylaşan Yegen, Lincoln Electric Türkiye’nin kaynak sarf malzemeleri Ar-Ge ve kalite çalışmalarından bahsetti ve öğrencileri kaynak sektöründeki farklı kariyer yollarıyla ilgili bilgilendirdi.

MALZEME ALANINDAKİ GELİŞMELER KONUŞULDU

“Malzeme olmadan mühendislik olmaz” sloganıyla düzenlenen etkinlikte, malzeme alanındaki teknolojik gelişmeler ele alındı.

Aselsan, Assan Alüminyum, ASAŞ, BMC, Bosch, Ford Otosan, Trakya Döküm, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. (TEI) gibi imalat sektörünün önde gelen firmaların katıldığı etkinlikte firmaların alanında uzman isimleri tarafından sunumlar gerçekleştirildi.