ONO Teknoloji, Finlandiyalı partneri Visual Components ile birlikte 21 Nisan saat 14.00’te “Fabrika Simülasyonu ve Dijital İkiz” başlıklı bir webinar düzenleyecek. 

Firma, webinar kapsamında katılımcılara 3 boyutlu fabrika simülasyonu platformu Visual Components ile proses dizaynı, dijital ikiz ve senaryo optimizasyonu konularını uygulama örnekleri ile anlatacak.

Visual Components Satış Müdürü Mikko Salminen, ONO Teknoloji Kurucu Ortağı Melih Kocaman ve ONO Teknoloji Teknik Destek Yöneticisi Ozan Erdem’in sunum yapacakları webinar, Salminen’in genel ürün tanıtımı ve Visual Components 4.2 versiyonunun özelliklerini anlatmasıyla başlayacak.

İngilizce olarak başlayacak online seminer, ardından Türkçe olarak devam edecek.

Fabrika simülasyonu demo gösterimi ve üreticiler için ONO dijital ikiz simülasyon eklentisinin ele alınmasının yanı sıra firmanın yeni geliştirdiği ONO Excel ile iş gücü yönetimi simülasyon eklentisi katılımcılara tanıtılacak.

“KULLANICILARIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRACAK”

Webinar ile ilgili görüşlerini paylaşan Kocaman, “Yaklaşık dört yıldır biz fabrika simülasyonu yapıyoruz. Bu konuyla ilgili bir ürünümüz var. Son olarak geliştirdiğimiz, yeni tanıtacağımız ve kullanıcıların işini kolaylaştıracak Excel eklentilerimiz ile üzerine yeni taşlar koyuyoruz. Dijital ikiz eklentimiz önemli bir avantaj olarak elimizdeydi. Ancak Excel eklentilerimiz, firma yöneticilerinin kendi işlerini otomatize edebildiği eklentiler olması nedeniyle ciddi bir katma değer barındırıyor. Bu nedenle gerçekleştireceğimiz webinar’da bilhassa üzerinde duracağız.” dedi.

Soru-cevap bölümüyle son bulacak webinar’a katılım sağlamak isteyenler, firmanın web sitesinden ya da sosyal medya kanallarından detaylı bilgilere ulaşarak kayıt yaptırabilecek.