Bütün ürünlerini kendi bünyesinde üreten, kaynak ve robot teknolojilerini entegre ederek sektörde farklılaşan Cloos Kaynak, yeni ürünleri Qineo Next 452-DC ve Qirox QRH 290 ile 2019’a iddialı bir giriş yaptı.

Cloos Türkiye Genel Müdürü İbrahim Halil Eyüpoğlu görücüye çıkarmak için gün saydıkları yeni ürünleri ile ilgili şu bilgileri paylaştı.

“SEKTÖRÜN EN İYİ SİNERJİK-PULSE ÖZELLİKLİ KAYNAK MAKİNASI”

Eyüpoğlu, “Qineo Next 452-DC; mükemmel sinerji kaynak eğrileri ile tüm metal-tel birleşimleri yeniden geliştirilen bu modelimiz ile sektörün en iyi sinerjik-pulse özellikli kaynak makinası olduğunu müşterilerimizin fuarda standımızı ziyaret ederek fuar alanında kurulacak demo uygulama alanında test etmelerini ve yorumlamalarını istiyoruz. Ayrıca özellikle sinerjik-pulse kontrollü manuel kaynak makinaları yatırımı planlayan firmalarımızın mutlaka demo aracımızı firmalarına davet ederek ücretsiz olan demo çalışmalarımız ile makinamızı yakından tanımalarını istiyoruz. 200A-500A arası DC ve AC/DC Tig kaynak makinalarımız ve 200A-600A arasında ki gazaltı kaynak makinalarımız ile ilgili mutlaka müşterilerimize hitap edecek makinalarımız bulunuyor.” dedi.

YARI OTOMASYON SİSTEMLİ QRH 290  

Eyüpoğlu, 4 kg taşıma kapasitesi olan yeni 6 eksenli kaynak robotları QRH 290 ile ilgili ise şunları söyledi: “Özelikle otomotiv yan sanayi ve bütçeden dolayı robot sistemi yatırımı yerine mekanik otomasyon olarak adlandırdığımız yarı otomasyon sistem tercih eden müşterilerimizin bulunduğu yeni sektörler yeni yıla dair önemli hedeflerimizden olacaktır. Diğer sistemlerimize nazaran daha düşük bütçeli olan bu sistemler ile özellikle robot sistemlerine yeni başlangıç yapmak isteyen, bütçesi düşük olan müşterilerimiz için önemli bir ürünü pazara sunmuş olacağız.”

WIN EURASIA FUARI’NDA GÖRÜCÜYE ÇIKARACAK

Eyüpoğlu, hem kaynak makinası gurubun da hem de robot gurubunda önemli ürünlerini ilk kez bu yıl 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan WIN Eurasia Metal ve Yüzey İşleme Fuarı’nda müşterilerinin ve partnerlerinini beğenisine sunacaklarını sözlerine ekledi.