Beyaz eşya, yoğun bir şekilde robot kullanan sektörlerin başında geliyor. Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren firmalar, üretimin birçok aşamasında farklı noktalardaki etiketleme ihtiyaçlarını gidermek için robotik etiketleme sistemlerinin avantajlarından sonuna kadar faydalanıyor. Etiketleme sistem kurulumları yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de proje kurulumu sonrasında destek alma konusunda ortaya çıkıyor.

Beyaz eşya sektöründe robotik etiketleme sistemlerinin kullanılması firmalara kalite, hız ve izlenebilirlik açısından büyük avantajlar sağlıyor. Etiketleme sistemi kurulumlarında hizmet veren firmanın sektörel tecrübesi, yaygın satış ve destek ağı önem taşıyor.

Almanya merkezli olan Novexx Solutions, beyaz eşya sektöründe gerçekleştirdiği birçok proje ile etiketleme ve kimliklendirme proseslerinde tam otomatize sistem kurulumu gerçekleştiriyor. Üretimin birçok aşamasında farklı noktalarda yer alan etiketleme ihtiyaçları için dünyanın en geniş aplikasyon modüllerine sahip olan Novexx, böylece farklı yüzeylerde farklı noktalara etiketleme yapabiliyor.
Özel Vakum Pad’leri özelliği sayesinde robot ucunda hızlıca etiketleri taşıyarak, hedeflenen noktalara yüzde yüz isabetli bir şekilde etiketleme işlemini gerçekleştiriyor. Bu sayede yüksek hız, maliyet avantajı ve süreklilik sağlanıyor.

Novexx Solutions hem dünyadaki hem Türkiye’deki geniş ağı ve yılların tecrübesi ile projelendirme aşamasındaki desteğini; bölge temsilcileri aracılığıyla, proje sonrası sarf malzemesi, yedek parça stoğu ve teknik personel eğitimi olarak kesintisiz bir şekilde vermeye devam ediyor.

http://www.novexx.com.tr/