Endüstriyel vana sektöründe faaliyet gösteren Delta Vana, 2006 yılından beri devam ettiği yolculuğunda 2020 yılı itibarıyla önemli bir adım atarak servis hizmetlerini yeni firması Delta Bakım bünyesinde sunacak.

Hizmetlerde önceliğinin müşteri memnuniyeti olması hedefiyle hareket eden firma, müşteri önceliğini ve gereksinimlerini anlamak ve bu doğrultuda en hızlı, profesyonel ve ekonomik çözümler üretebilmek adına iki firması ile yola devam etme kararı aldı.

Delta Vana CEO’su Cem Şanlımeşhur, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Yeni yılla birlikte bir hayalimizin daha gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Teknik servis hizmetlerimiz, 2020 yılı itibari ile çok daha güçlü ve kuvvetli bir şekilde yeni firmamız Delta Bakım Ltd. Şti. bünyesinde hizmet verecektir.” dedi.

Delta Bakım Genel Müdürü Halit Polat ise, “Delta Bakım’ın işletmelerin gereksinimleri tamamlayacak ve sektöre yeni bakış açıları kazandıracak olmasını hedefledik. Bu bağlamda işletmelerin en temel ihtiyacı olan  Endüstriyel Bakım – Onarım (Mekanik, Elektrik/Elektronik ve Enstrüman), Kritik Ekipman Test ve Belgelendirme, Planlı Uzun Dönem Bakım Projeleri, Kestirimci Bakım Hizmetleri  ve Teknik Eğitim hizmetleri ile işletmelerin öncelikle en değerli olan zamanını verimli kullanmalarını, duruş sürelerini minimize etmeyi, kapasite artışı sağlamayı, arızi bakımları azaltmayı, bakım maliyetlerini düşürmeyi,  yetkin ve profesyonel ekipler ile uzun dönemde ‘İşletmenin Güvenilirlik Oranını’ yükseltmeyi amaçladık.” şeklinde konuştu.

SERVİS VE EĞİTİMDE UÇTAN UCA HİZMET VERECEK

Tepeören-Tuzla’daki 800 metrekarelik kapalı alanında, 10 kişilik profesyonel kadrosu ile faaliyet gösterecek Delta Bakım, sahada servis, atölyede bakım, periyodik test ve belgelendirme, kestirimci bakım ve eğitim vermek amacıyla akademi başlıklarında topladığı hizmetleriyle müşterilerinin taleplerini karşılayacak.