Kuruluşundan beri ‘‘%100 Müşteri Mutluluğu’’ misyonu ile devam eden Prüftechnik, Eylül ayında 2 farklı eğitim düzenleyecek. Bu eğitimler Prüftechnik Türkiye müşterilerine ücretsiz olarak verilecek.
Kestirimci bakım alanında çalışanların niteliğini arttırmaya yönelik eğitim programları hazırlayan Prüftechnik, uygulamalı ve teorik eğitim konseptiyle bir yılda ortalama 100 gün eğitim vermektedir. Eylül ayında ise 2 farklı eğitim düzenleyecektir. Prüftechnik Akademi tarafından düzenlenecek olan “Cihaz Tekrar Haftası” ile müşterilerin ihtiyaçlarına satış sonrasında da cevap veriliyor. Dört gün sürecek olan bu eğitim haftası programında ise 1. gün kaplin ayar cihaz kullanımı, 2. gün titreşim analizine giriş ve titreşim analiz cihazı kullanımı, 3. ve 4.Gün ise yazılım ve yerinde balans konuları işleneecektir. 4 gün sürecek olan bu eğitimler İstanbul Ataşehir ofisinde gerçekleşecek.

Siz de Prüftechnik Proaktif Bakım Teknolojilerinin uzman eğitmen kadrosu ile eğitim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Prüftechnik’ in ücretsiz eğitim fırsatlarından yararlanmak için https://www.pruftechnikakademi.com sayfasını ziyaret etmeniz yeterli. 

Eğitim Programı:

-Kaplin Ayar Cihazı Kullanım Eğitimi / 10 Eylül 2019
-Titreşim Analizine Giriş ve Titreşim Analiz Cihazı Kullanım Eğitimi /11 Eylül 2019
-OMTC ve Balancer Cihaz Kullanım Eğitimi / 12-13 Eylül 2019