Pnösan Grup Marka İletişim Uzmanı Nida Şahin, “2021 yılı ilk çeyreğinde yüzde 20 oranından büyüme rakamına ulaşmayı planlıyoruz.  Bu amacımıza ulaşabilmek için üretim bandımızdaki ürünlerimizle bir pazar payı elde ederek, AB ülkeleri daha iyi bir işbirliği yapmayı hedefliyoruz.” dedi.  

“TEMMUZ AYINDA PROJELERE START VERDİK” 

“PNOSAN Group olarak, 2020 sonu ve 2021 başlangıcı için planımız pandemi şartlarına rağmen yatırım süreçlerine devam edebilmek için çalıştık” diyen Şahin, “Covid-19 salgını ile gerek ekip arkadaşlarımız gerekse müşterilerimizin sağlığına gösterdiğimiz hassasiyetten kaynaklı, çalışmalarımızı biraz erteleme kararı almıştık, ancak Temmuz ayı başı itibariyle yatırım projelerimize start vermiş bulunuyoruz. Bizler için süreç tüm olumsuzluklara rağmen güzel ilerliyor, bu ilerlemenin devamı için buna uygun şekilde çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. 

HEDEF: GLOBAL PAZARDA REKABET EDEBİLİR YAPIYA KAVUŞMAK

Şahin, “Şirketimiz, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarına önemli ölçüde başlamıştır. Nst-Nordsteam markamız altındaki ürünlerimiz, belli Ar-Ge ve Ür-Ge sürecinden geçtikten sonra, üretim hattına dahil olurlar. Şirketimiz, içerisinde Ar-Ge ve yenilik yoluyla uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulmasını hedeflemektedir. Bunun için de teknolojik bilgi üretilmesini, üründe ve üretim süreçlerinde yenilik yapılmasını, ürün kalitesi ve standardının yükseltilmesini, verimliliğin artırılmasını, üretim maliyetlerinin düşürülmesini amaçlamaktadır. Tüm bu üretim sürecinde, proses ekipmanlarımızı genişletme yönündeki Ar-Ge çalışmalarımıza, hız kesmeden hijyen kurallarına uygun bir şekilde devam ediyoruz. Şirketimiz içerisinde Ar-Ge ve yenilik yoluyla uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması için teknolojik bilgi üretilmesini, üründe ve üretim süreçlerinde yenilik yapılmasını, ürün kalitesi ve standardının yükseltilmesini, verimliliğin artırılmasını, üretim maliyetlerinin düşürülmesini amaçlamaktadır.” dedi. 

“KULLANICI DOSTU SİSTEMLER SUNUYORUZ”

Şahin, “Şirketimizin, 2020 sonu ve 2021 yılı ilk çeyreğinde yüzde 20 oranından büyüme hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda, gerekli tüm tedbirleri almakta olup, gelişim sürecimizde hız kesmeden devam etmeye gayret gösteriyoruz. Hedefimiz, üretim bandımızdaki ürünlerimizle bir pazar payı elde ederek, AB ülkeleri daha iyi bir işbirliği yapabilmektir. Bu doğrultuda, öncelikle kondenstop, oransal kontrol vanası ve basınç düşürücü vanalarımız ile hedefimize ulaşmayı planlıyoruz. Şirketimiz, müşterilerinin beklentilerini karşılayabilmek için, araştırma ve görüşmelerle iç görü elde ederek, müşterilerine eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Şirketimiz, proaktif ve kişiselleştirilmiş CRM sistemiyle, yaşanan sorunlara özel entegrasyonlar da yapmaktadır. Ayrıca kullanıcı dostu sistemsel çözümler sunarak, onların hayatlarını kolaylaştırmak için de gayret gösteriyoruz.” dedi.