Ordel, ORDEL OR90 ve TT90 Tip sıcaklık sensörü envanter yönetimi ve kontrolü için hassas sıcaklık ölçümü sunarken OPR500 ve OPR600 model cihazlar ile endüstriyel ölçüm imkanı sağlıyor. 

KAĞITSIZ KAYIT VE ALARM CİHAZI 

ORDEL OPR500 ve OPR600 Model cihazlar 144 x 144mm pano boyutlarında 640 x 480 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahip endüstriyel bir ölçüm ve kağıtsız kayıt cihazdır. Sıcaklık, basınç, debi, akım, gerilim gibi birimlerin kaydı amacı ile tasarlanmış yüksek teknoloji ile üretilmiş cihazlardır. RS485, Ethernet ve USB giriş bağlantısı, yüksek depolama kapasitesi ile çok fonksiyonlu kayıt cihazlarıdır.

SICAKLIK SENSÖRÜ VE TRANSMİTTERİ

ORDEL OR90 ve TT90 Tip sıcaklık sensörü envanter yönetimi ve kontrolü için hassas sıcaklık ölçümü ve ortalama ölçüm için hassas ve güvenilir bir sıcaklık sensörü ve transmitlerdir. Çeşitli tank ölçüm uygulamaları için dayanıklı ve endüstriyel standartlara uyumludur. Pt-100 sıcaklık sensörleri ile Sıcaklık ölçümü, sinyal dönüştürücüler ile 4-20 mA analog çıkış özelliğine sahiptir. HART iletişimli Sinyal dönüştürücüler ile ortalama sıcaklık verileri elde edilmesini sağlar. Patlama riski olan bölgelerde ex-proof özelliğinde verilebilmektedir.