Endüstriyel PC üreticisi Noya Bilgisayar Sistemleri Ltd. Şti’nin 1 yıllık tasarım ve geliştirme çalışmaları neticesinde tamamladığı yeni Endüstriyel Box PC serisi Inno-Box EX piyasaya sunulmaya hazır hale getirdi.

Her koşulda iş istasyonu performansı sağlamayı hedefleyen yeni E-Life Inno-Box EX serisi sahip olduğu 8. Nesil 6 çekirdekli Intel Core işlemci seçenekleri ile en zorlu endüstriyel ortamlarda bile ultra yüksek işlemci performansı sunuyor. 

Inno-Box EX Endüstriyel Box PC’ler, gelişmiş I/O portları, dayanıklı alüminyum kasaları ve kompakt tasarımı ile Otomasyon, Yapay Zeka, IoT, Machine Vision, Edge Computing, Plaka Tanıma ve Trafik Kontrol gibi uygulamalarda kesintisiz çalışmayı garanti ediyor.

ENDÜSTRİYEL ORTAMLARDA RAID DESTEĞİ

2 adet opsiyonel 2.5” çıkartılabilir SSD yuvası ile kullanabileceğiniz on-board RAID fonksiyonu sayesinde Inno-Box EX sisteminizin uç noktalarında bile ultra yüksek performans ve güvenilir veri depolamayı bir arada sunarak dayanıklı bir iş istasyonu görevi üstlenebilmekte.

3 EKRAN DESTEĞİ İLE ESNEK KULLANIM

Üründe HDMI, DP ve VGA ekran çıkışları ile Triple View desteği sunarak özellikle çoklu ekran gerektiren uygulamalarda bütün monitörde yüksek kaliteli görüntüler ile işlem yapma imkanı sağlıyor.

FANSIZ VE DAYANIKLI ALÜMİNYUM KASA

Ultra yüksek performans sağlayan güçlü işlemci platformunu tamamen fansız bir tasarımda sunan Inno-Box EX Endüstriyel Box PC, ürüne entegre montaj yuvaları sayesinde her türlü endüstriyel kabin, kontrol paneli veya kiosk içerisine kolaylıkla monte edilebilmekte. Üst seviye dayanıklılık için fansız bir yapıda üretilen Inno-Box EX, sıcak, tozlu ve nemli ortamlarda kesintisiz çalışma ihtiyaçlarına güvenilir bir çözüm oluşturuyor.

Firma, ilk modelden itibaren kararlılıkla sürdürdüğü, yüksek kaliteli yerli endüstriyel bilgisayar çözümlerini rekabetçi fiyatlarla sunma politikasını yeni Inno-Box EX serisi ile daha da güçlü bir şekilde devam ettiriyor.

Bu sayede Türkiye’deki işletmelerin dijital dönüşüm projelerine yerli tasarım ürünlerle destek vermeyi ve uygulama maliyetlerinin düşürülmesine katkı sağlamayı hedefliyor.