WAGO, yeni I/O sistemi ile geliştirilebilir ve modern teknolojilere tam uyum sağlayan bir donanım geliştirmiştir. Yüksek hızlı ve yepyeni IP20 I/O sistemi ile OPC-UA ve TSN gibi teknolojiler için gerekli tüm donanım gereksinimlerini karşılıyor.

WAGO 750 serisi I/O sistemine yeni eklenen özel I/O sistemi ile birlikte, kalitesini sektörde kanıtlayan bu sistem; yeni ve ergonomik dizayn, hata önleyici mekanikler ve olağanüstü performans sunuyor.

Geliştirmelerin sonucunda; kısa reaksiyon süreleri, yüksek sinyal iletim senkronizasyonu ve hızlı ETHERNET fieldbus’larını kullanabilme (örn. PROFINET, EtherCAT®, Ethernet/IP) ve yüksek seviye otomasyon sistemleri için yeni standartlara tam uyumludur.

Yeni I/O sisteminin güçlü yönlerinden bir diğeri ise, TSN ( Zaman Duyarlı Ağ İletişimi) haberleşme protokolü ile entegrasyon ve ufuktaki uygulamalara hazır bir yapı sunmasıdır. 

TSN uyumlu hale gelmek önemliydi çünkü bu teknoloji; çok daha kararlı, esnek, verimli ve güvenli bir ağ yapısı oluşturmayı garanti ediyor.

Ayrıca kontrolör tarafında, bugüne kadar kendisini ve kapasitesini fazlasıyla kanıtlamış olan PFC serisinin, yeni bir dizayna geçişi gerçekleştirildi. Donanım geliştirmeleri ve TSN desteği ile gelecek bu kontrolör, birbirinden farklı endüstrilerdeki talepleri karşılayacak şekilde tasarlandı. 

Yeni PFC kontrolör; Linux işletim sistemi, Docker görselleştirmesinden hariç, IEC 61131-1 yazılım sisteminde de çalışmaya elverişli, IT ve OT’yi birleştiren bir köprü vazifesi de görüyor.

Yüksek güvenli standartları ve çok sayıda arabirimler sayesinde, bulut sistemleri ile veri haberleşmesi sağlama ve bulut bilişiminin tüm avantajlarından yararlanmanız mümkün.

Üstelik; CODESYS tabanlı e!COCKPIT mühendislik yazılımı sayesinde, bilinen PFC fonksiyonlarının ve avantajlarının tamamını, ekstra para veya zaman harcamadan kullanabilirsiniz.