Hamle Mühendislik tarafından kurulan Deniz Yıldızları MTAL Laboratuvarı’nda, ücretsiz PLC ve operatör paneli programlama eğitimleri düzenlenecek.

Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Darıca Halk Eğitim Merkezi ve Gebze Ticaret Odası iş birliği ile ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Eğitim, Hamle Dijital Dönüşüm Merkezi bünyesinde yaklaşık 200 saatlik bir uzmanlaşma eğitimine tabi tutulmuş Deniz Yıldızları MTAL eğitmenleri tarafından sunulacak. 

Eğitime; 18 yaşını doldurmuş, meslek liseleri veya dengi okulların Elektrik-Elektronik ve Endüstriyel Otomasyon alanı mezunu olanlar, MYO ve fakültelerin Elektrik-Elektronik ve Endüstriyel Otomasyon alanı öğrencisi veya mezunları ile işletmelerin Elektrik-Elektronik ve Endüstriyel Otomasyon alanı ile ilgili bölümlerinde çalışanlar katılabilecek.

SINIRLI KONTENJAN, 64 SAATLİK KURS SÜRESİ

Deniz Yıldızları MTAL’de verilecek ETİK Akıllı Eğitim Robotları ile “Kendin Öğren” metodunun ilk uygulamalarından birisi olacak eğitim kapsamında kontenjan 60 kişi ile sınırlı olup, kurs 64 saat olarak yapılacak.

İlgilenen kişiler Deniz Yıldızları MTAL, Darıca Halk Eğitim Merkezi ve Gebze Ticaret Odası’na başvuru yapabiliyor.