Endüstriyel otomasyon pazarının ihtiyaçlarına hızlı çözümler geliştiren GMT, müşterisinin beğenisine sunduğu TSG Serisi Operatör Panellerinde uzaktan izleme ve kontrol imkanı sağlıyor. 

HMI’LAR ARASI HABERLEŞME ÖZELLİĞİ

GMT, TSG Serisi ethernetli modellerinde bulunan VNC desteği ile tablet, akıllı telefon ve PC üzerinden uzaktan izlemeyi ve kontrolü mümkün hale getiriyor.

TSG Serisi operatör panelleri, 16.77M renk derinliği ile daha kaliteli görüntü sunuyor. 

Ayrıca ön panel IP65 koruma özelliği ile çevresel şartlara dayanıklı olan TSG Serisi HMI’lar, 1 adet RS232 ve 1 adet RS232/RS485/RS422 destekleyen haberleşme portuna sahip bulunuyor.

Firma GMTCNT protokolü ile HMI’lar arası haberleşme özelliğiyle bir PLC’ye birden çok HMI’ın ulaşabilmesine de olanak sağlıyor.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ NELER?

TSG Serisi HMI’ların sahip olduğu özellikleri arasında; 16,77 M Renk, TFT Ekran, ARM RISC 32bit 792 MHz CPU, 128 MB NAND Flash +128 MB DDR 3 Hafıza, RTC (Gerçek Zaman Saati), 1 adet USB portu, 1 adet RS232 ve 1 adet RS232/RS485 / RS422 destekleyen haberleşme portu, ethernetli modellerde VNC desteği ile Tablet, Akıllı Telefon ve PC üzerinden uzaktan izleme ve kontrol, ön panel IP65 koruma, GMTCNT protokolü ile HMI’lar arası haberleşme özelliği ile bir PLC ye birden çok HMI’ın ulaşabilmesi, USB host portu üzerinde Veri, Alarm ve Trend kaydetme ve tarihsel sorgu yapabilme, C dili ile makro oluşturabilme, güvenlik seviyeleri ve kullanıcı tanımlamaları yapabilme,    ethernetli modellerde FTP üzerinden HMI içine ve harici bağlı olan USB flash diske ulaşabilme bulunuyor.