Türkiye temsilciliğini HİDRO-TEK'in yürüttüğü ve endüstriyel tesisler için güvenli uzaktan erişimi tek cihazla sağlayabilen Secomea ile 2020 yılında Türkiye'de gerçekleştirilenler firma tarafından paylaşıldı.

UZAKTAN ERİŞİMDE 231 BİN SAATİ GEÇTİ

Bu kapsamda cihaz aracılığıyla Türkiye’de tam 231 bin 390 saat uzaktan erişim sağlandı.

Cihaz ile 100 binden fazla bağlantı kurularak, toplamda 1001 GB veri trafiği gerçekleştirildi.

Tek bir cihaz ve tek sistem ile fabrikaları, makinaları, binaları izleyebilmeyi mümkün kılan cihaz ile binin üzerinde müşteriye ulaşıldı ve 10 bini aşkın bağlı cihaz ile bu anlamda önemli gelişmeler kaydedildi.

"İNANILMAZ RAKAMLARA ULAŞTIK"

Bir çok önde gelen firmanın teknoloji ve altyapı partneri olan, ISA99 / IEC62443 siber güvenlik sertifikalı cihaz ile ilgili 2021 yılına ilişkin hedeflerle ilgili şöyle denildi: 

"Secomea ile 2021'de yepyeni çözümler, ürünler ve teknolojiler ve yatırımlar ile müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 2021 yılında 15XX serimiz ile çok daha esnek, ekonomik ve hızlı çözümler sunacağız." 

Konuyla ilgili Secomea Türkiye Distribütörü Hidro-Tek’in Genel Müdürü Barış Çalışkan ise, "Secomea ile 2020 yılında da inanılmaz rakamlara ulaştık.Tüm müşterilerimize ve partnerlerimize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

YENİ SM15XX SERİSİ NELER SUNUYOR?

Markanın yeni SM15XX serisi üzerinde USB, seri port, 3 portlu yönetilebilir Ethernet switch ve dahili SD kart slotu ile kullanıcılarının tüm bağlantı taleplerini karşılarken, yönetilebilir Switch ile aynı anda 3 farklı networkten cihazlara aynı anda ulaşma ve farklı ağları birbiri arasında haberleştirme imkanı veriyor.