Pilz'in yeni modüler emniyet rölesi myPNOZ, kullanıcıların gereksinimlerine göre özel olarak üretiliyor.

Uygulamada esneklik sağlayan ve iyi düşünülmüş özelliklere sahip olan bu kullanımı kolay cihaz, emniyet işlevlerinin güvenilir bir şekilde izlenmesine olanak tanıyor.

TASARIMI KULLANICIYA AİT

Kullanıcılar, kullanımı kolay myPNOZ Creator ile istedikleri myPNOZ tasarımını oluşturabiliyor. Gereken emniyet işlevlerinin seçilmesinden sonra platform ideal donanımı hazırlıyor.

Kullanıcılar, simülasyon işlevini kullanarak yapılandırmayı kontrol edebiliyor ve herhangi bir sorun olmadığı takdirde istedikleri cihazın sadece birkaç tıklama ile siparişini verebiliyor.

ÜRETİMİ FİRMAYA AİT

Her cihaz, kullanıcının kendi yapılandırmasına göre firma tarafından parti boyutu 1’de ihtiyaca uygun olarak üretilerek önceden monte ediliyor.

Ayrıca, parametreleri de gene kullanıcının belirtimlerine (örneğin, geçerli olan başlangıç türü veya zaman gecikmesiyle ilgili) uygun olacak şekilde ayarlanıyor. Modüler röle, sistem testinin ardından kullanıcısına teslim ediliyor.

"TAK-ÇALIŞTIR"LA KURULUMU YAPILABİLİYOR

Hızlı ve kolayca kurulan cihaz, kullanıma hazır durumda teslim alınabiliyor ve "Tak-Çalıştır" mantığıyla kurulup anında kullanılabiliyor.

Devreye alma için herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan üründe ayrıca kablolama bağlantıları için harcanan zaman ve çaba da önemli ölçüde azaltıldı.

Söz konusu modüler emniyet rölesi, ihtiyaca uygun emniyet ve iyi düşünülmüş ürün özellikleriyle etkileyici bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Bir ana modül ve en fazla sekiz adet genişletme modülünden oluşan ürünün; acil durdurma, emniyet kapıları, emniyet ışık bariyerleri, iki elli IIIA/C kontrolleri ve etkinleştirme anahtarları gibi 2 - 16 giriş işlevinin emniyetli izlemesini sağlıyor.

ÜRÜN HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİP?

Ürünün aşağıdaki özellikleri bulunuyor:

•    Ana modülü kullanan daha yüksek seviyeli emniyet işlevi ve güç kaynağı
•    Dört giriş modülü, dört çıkış modülü ve dört giriş/çıkış modülü kullanılabilir
•    Makina parçalarının bağımsız emniyet bölgelerinde izlenmesi
•    Veri yolu fişi kullanılarak modül bağlantısı
•    Ana modülü kullanan daha yüksek seviyeli emniyet işlevi ve güç kaynağı
•    Dört giriş modülü, dört çıkış modülü ve dört giriş/çıkış modülü kullanılabilir
•    Makina parçalarının bağımsız emniyet bölgelerinde izlenmesi
•    Veri yolu fişi kullanılarak modül bağlantısı