Her endüstriyel ürün satın alma sürecinde olduğu gibi güç aktarım çözümlerinde de karar alma kriterleri ürün dayanıklılığı, fiyat ve marka bilinirliği olarak sıralanmaktadır. Ürün dayanıklılığı, ürünün kullanımı boyunca gösterdiği yüksek performans ve uzun ömürlü olmasıdır. Ürünlerin ömrünü arttırmak için önemli olan ürünlerin doğru kullanılması, bakımlarının doğru yapılmasıdır. 

Güç aktarım ürünlerinin dayanıklılığını arttırarak ömrünü uzatmak özellikle aşınmanın fazla olduğu üretim hatları için daha da önemli hale gelmektedir. Doğru kullanım ve bakım uygulamaları ile firmaların güç aktarım ürün kullanımı ile ilgili mühendis, teknisyen, ustabaşı gibi tüm teknik personel konu ile ilgili uygulamalı eğitimlerle bilgilendirilmektedir.

40 yılı aşkın bir süredir ENDAŞ AKADEMİ, kullanıcıların tüm sorunlarına yanıt vermekte, fabrikaların özel sorunlarına çözüm bulma noktasında da katkılar sağlamaktadır.

Firmanızın Ücretsiz Uygulamalı Eğitimi için ziyaret edilmesi için ENDAŞ AKADEMİ ile tanışın; http://www.endas.com/Academy/Turkish

Konular;

-Rulman hasarlarını önleme yöntemleri

-Rulman yağlama teknikleri

-Kayış saklama depolama yöntemleri

-Zincir bakımı vb.