Endüstride her alanda kullanılan güç aktarım ürünlerini seçerken nelere dikkat edilmeli?

İhtiyaca Uygun Doğru Ürün Seçimi

Farklı özellik ve fiyat seçeneklerinin mevcut olduğu güç aktarım ürün pazarında özellikle Avrupa ve Uzakdoğu menşeili ürünler arasında fiyat farkı ortaya çıkıyor. Bu noktada tercih yaparken önemli olan ürünün kullanılacağı alanın ihtiyacı ve fiyat kalite dengesidir.

Ürün Kullanımı ve Bakım Uygulamaları

Güç aktarım ürünlerinin ömrünü etkileyen olumsuzlukların yüzde 85’i yanlış kullanım ve bakımların doğru yapılmamasından kaynaklanıyor. Doğru kullanım ile ürünlerin ömrünü uzatmak için, güç aktarım ürün kullanımı ve bakım uygulamaları hakkında firmaların ilgili tüm teknik personelinin konu ile ilgili uygulamalı eğitimlerle bilgilendirilmesi bu açıdan oldukça önemlidir.

Tedarikçi Firmanın Yapısı

Tedarikçi firmanın finansal ve lojistik yapısının güçlü olması hizmet verdiği sanayi kuruluşlarının verimliliğini artıracak en önemli etkenlerden biridir.

Güçlü Altyapı ve Akademi Konsepti ile ENDAŞ…

SİLKAR ENDAŞ, farklı segmentlerdeki güç aktarım ürün çeşitleriyle doğru ürünü tespit etmenize destek veriyor ve Akademi konseptiyle de ürün kullanım sürenizin artmasını sağlıyor. FAG- INA, KG, NSK, GBM, MGM, HRB gibi birçok markanın temsilciliğini yapan SİLKAR ENDAŞ, aynı zamanda rulmanın ömrünü etkileyen yağlama, sızdırmazlık, sökme-takma ve güç aktarım; zincir, kayış, kaplin, kasnak gibi ürün gruplarında OKS, SIMRIT, NAK, FENIX, REXNORD, MEGADYNE, OPTIBELT markalarıyla çözümler sunuyor. 

http://www.endas.com/Academy/Turkish