İSTANBUL (AA) – İleri teknolojiyle donanmış, kromla dizayn edilmiş, Fiat Egea ailesine teknolojik Mirror serisini görücüye çıkardı.

Fiat’ın en son teknolojik özelliklere sahip aracı özel renk seçeneği ve modele özgü aksesuar seçenekli Mirror serisini, otomobil severlerin beğenisine sundu.
Önce İtalya’da 500 ailesinde satılan Mirror serisi, 2015’ten bu yana 117 bin adetten fazla satılan Fiat Egea’nın ürün skalasına giriyor.

MİRROR’DA CARPLAY STANDART

Fiat Egea Mirror’da, Apple CarPlay uygulaması uyumluluğu bulunan Uconnect 7 inç HD dokunmatik ekran sistemi standart donanım olarak alınmış. Geri görüş kamerası da, Mirror serisinde standart hale getirilmiş.

Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, hurde teşviğiyle 77 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Mirror Serisi'nin, yol testlerinde başarılı sonuçlara imza attığını Türkiye’nin en çok satılan otomobilleri arasına girdiğini kaydetti.

Aytaç, Fiat Egea’nın, Mirror ile 2019’a dinamik, taze bir girişe hazırlandığını belirterek, “Fiat Egea Mirror serisini takiben 500, 500X ve 500L Mirror da, 2019’un ilk çeyreğinde satışa sunularak, ailenin son bireyiyle halka  tamamlanacak” dedi.

MİRROR’DA İLERİ TEKNOLOJİ STANDART OLDU


Ürün yelpazesine giren "Dinamik Mavi" ve "Toscana Yeşili" renkleriyle değişen Mirror'a özel krom ayna kapağı, krom cam çıtası dikkat çekiyor.
17 inçlik elmas kesimi jantıyla parlayan Mirror'da 7 inçlik Uconnect dokunmatik multimedya, ileri seviyede çözünürlüklü sistemine ve Apple CarPlay desteği ile geri görüş kamerası standart olmuş.