Anne bebek sektöründe FDA onaylı ham maddelerle üretim yapan ve trendlere göre ürünlerini geliştiren Wee Baby; üretiminin kalite ve hijyenini uluslararası alanda önemli bir denetim kabul edilen BRC (British Retail Consortium) HCP Sertifikasıyla kanıtladı. Biberon ve emzik sektörünün pazar lideri Wee Baby, Türkiye’de bu sektörde üretim kalitesini en üst standartlarda tescilleyen ilk ve tek firma oldu. Dünyada markaları ile aynı standartları karşıladığı belgelenen Wee Baby’nin yerli üretici olarak global pazarda güç kazanması hedefleniyor. 

"BU BELGEYE SAHİP OLAN TEK FİRMAYIZ"
Wee Baby Genel Müdürü Burak Özbaşoğlu, yaptığı açıklamada Türkiye’de sektörde BRC Sertifikası alan tek firma olmalarının haklı gururu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Yerli üretimin daha fazla önem kazandığı bir dönemden geçiyoruz. Yerli üretim yapan bir firma olarak, kalitemizi uluslararası kabul görmüş bir standart tarafından tescillemenin gururunu yaşıyoruz. Türkiye’de emzik ve biberon üretiminde bu belgeye sahip olan tek firmayız. EN Standartlarında ürettiğimiz ürünlerimizi akredite laboratuvarlarda test ettirerek doğrulatmakta olmamız güvenli ürün ürettiğimizin garantisidir. Uluslararası kalite standartlarına uygun ürettiğimiz farklı kategorilerdeki ürünlerimizi Türkiye’deki ve dünyadaki anne ve bebeklerine ulaşılabilir kılıyor olmamız en önemli özelliğimiz. Annenin veya bebeğinin ihtiyaç duyabileceği bir ürünü hızlı bir şekilde kendi tasarım ve üretim sürecimize alıp pazara sunabiliyoruz.” 

AR-GE YATIRIMLARIYLA ÜRÜN GAMINI YENİLİYOR 
Türkiye’de sektörde BRC HCP sertifikasını almaya hak kazanan tek firma olan Wee Baby, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi, Sedex, TSE kalite sertifikalarıyla Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde en büyük anne bebek ürünleri üreticisidir. Ar-Ge yapılanmasındaki değişikliklerle Wee Baby, 14 milyon TL yatırımla geçtiğimiz yıl üretim tesislerini tek bir çatıda toplamıştı. Bu yıl da teknolojik alt yapıları geliştirmek adına yatırımlarını hız kesmeden devam ettiren Wee Baby, ürün gamını yenilemeye devam ediyor.