ALUBKB (Alüminyum BKB Vinç Sistemleri)’nin üretimi BM Makina Grup tarafından tamamı ile Türkiye’de gerçekleştiriliyor. 1000 kg yüke kadar çalışan hafif vinç sistemlerinden oluşan ALUBKB, yükleri elle taşımak için kullanılıyor. Talep edildiğinde Elektrikli Çekici Araba eklenerek elektrik tahrikli yük taşıma seçeneği de sunuluyor.

SESSİZ ÇALIŞMA İMKANI VERİYOR

Düşük yanaşma mesafelerine sahip olması nedeniyle fabrika ve atölye içi dar alanlarda kullanılmaya çok uygun olan ALUBKB, aynı zamanda sessiz ve darbesiz çalışma imkanı sunuyor.
Hafif yük uygulamaları için ergonomik çözüm sunan ürün, yüksek hız ve zaman tasarrufu sağlarken diğer iletim sistemlerine göre kullanımda yüzde 50 daha az güç gereksinimi istiyor.
ALUBKB’nin genel kullanım alanları: sürekli montaj hatları, tekli montaj hatları, tezgah üzeri vinçler, hammadde besleme vinçleri, fabrika ve atölye içi vinçler olarak sıralanıyor.
Üretimi BM Makina Grup fabrikasında gerçekleştirilen ürünler kısa zamanda teslim ediliyor. 
VAHLE, LIFTKET, BKB, KATO ve DEMYKS markaları ile endüstriye hizmet veren BM Makina Grup; enerji ve data iletim sistemleri, araç kaldırma ve döndürme ekipmanları, motorlu kablo toplama tamburları, profil hafif kreyn sistemler, elektrikli zincirli vinçler ve aksesuarları ürün gruplarıyla sahip olduğu çok sayıda büyük projeye çözüm sunuyor.