Rulman hasarlarının yüzde 18’ine rulman montajında uygun olmayan yöntemlerin uygulanması neden oluyor. Bunun dışında diğer nedenler; yetersiz ya da yanlış yağlama ve yanlış kullanım olarak ortaya çıkıyor. 
Rulman hasarları sonucunda fabrikalar; rulmanın takıldığı yataklar, miller ve onlara bitişik parçaları onarmak ya da değiştirmek zorunda kalıyorlar.
Bu değişimlerin fabrikalara maliyet olarak yansırken aynı zamanda üretim hatlarının durması da büyük kayıplara sebep oluyor.
Güç aktarım ürünlerinin kullanımı konusunda tedarikçi firmanın fabrikaları; yağlayıcı seçimi, yükleme kapasitesi ve kullanım koşulları konusunda bilgilendirmesi oldukça önemlidir.

UYGUN ÇÖZÜMLERLE ÜRETİM HATLARINDA VERİMLİLİK

Silkar Endaş deneyimli mühendis kadrosuyla fabrikalar için doğru rulmanı belirliyor ve ona uygun çözümlerle üretim hatlarında verimliliği artırıyor.

Aynı zamanda, rulmanın ömrünü etkileyen yağlama, sızdırmazlık, sökme takma ve güç aktarım; zincir, kayış, kaplin, kasnak gibi ürün gruplarında; OKS, SIMRIT, NAK, FENIX, REXNORD, MEGADYNE, OPTIBELT markalarıyla Türkiye pazarında çözümler sunuyor.

POLAT MAKİNA’DAN 1 MİLYON EURO’YU AŞKIN YATIRIM POLAT MAKİNA’DAN 1 MİLYON EURO’YU AŞKIN YATIRIM

Siz de fabrikanız için doğru güç aktarım ürünlerini seçmek ve doğru kullanımıyla ilgili bilgi almak için Silkar Endaş’dan destek alabilirsiniz.

www.endas.com