Silkar Endaş Endüstriyel Güç Aktarım ve Otomotiv A.Ş. Bayi Toplantısında konuşan Satış Direktörü Agah Tokat, bayi ve distribütörler hakkında kapsamlı bilgiler verdi. 2020 yılında 6 şube ve 2 Lojistik Merkezi ile yoluna devam edeceklerini belirten Tokat, stratejiler hakkında da şu bilgileri paylaştı:

“Silkar Endaş olarak belirlediğimiz şubeleşme stratejimizin büyük bir kısmını tamamladık. Türkiye’yi 6 bölgeye ayırdık. Şu anda 6 şubemiz ve 2 tane lojistik merkezimiz bulunuyor. Her şubemizde depomuz bulunuyor ve stok çalışmalarımızı bu noktalarda gerçekleştiriyoruz. 2020 yılında ise faaliyetlerimize 54 distribütör ile devam edeceğiz” dedi. 

İki şirketin birleşmesiyle ilgili de düşüncelerini aktaran Tokat, “İki şirketimizin birleşmesi ve tek çatı altında olması bizim için oldukça önemliydi. Bu birleşmeyle birlikte NSK otomotiv rulmanlarının satışını artırmayı ve otomotiv sektöründe daha agresif olmayı hedefliyoruz. 

Seguro markası için 2020 yılında iki yeni ürün geliştirdik. Paslanmaz çelik rulmanlar ve yataklı rulmanlar konusunda geliştirdiğimiz ürünlerle tüketicilerin ihtiyacına cevap vereceğiz." dedi.