Özen Kompresör, Amerika pazarına girişi ve ürünlerindeki geliştirmelerin ardından 20 yılı aşkın bir süredir kullandığı logosunu yeniledi.

Daha minimalist ve modern hatlara sahip olan yeni logo, Özen Kompresör’ün gelişimine ve iç pazar kadar global pazarda da devam eden büyüme başarısına işaret ediyor.

Tüm ürün tasarımları ve renklerini de yenileyen Özen Kompresör, yeni sloganını da “Basınçlı Hava Çözümleri Uzmanı“ olarak değiştirdi.  

Özen Kompresör Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özen, yeni logonun yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu belirtti. Özen, “ Yarım asırlık endüstriyel makine imalatı tecrübemizle basınçlı hava sektörünün önemli oyuncularından biriyiz. Yenilikçi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamızla güvenilir, dayanıklı ve verimli ürünler üretiyoruz. Durmadan gelişmeye devam etmek ve öncü olmak en büyük önceliğimiz” dedi. 

Özen Kompresör ürün portföyünde yer alan düşük ve orta basınçlı pistonlu ve vidalı kompresörler, hava kurutucuları, hava tankları ve hava aksesuarları otomotivden kimya ve petrokimyaya, tekstilden gıda ve enerjiye kadar oldukça geniş bir endüstri yelpazesine hitap ediyor.