Yüksek kaliteli ürünlerine bir yenisini ekleyen Lincoln Electric Türkiye; yerli teknoloji kullanarak geliştirdiği yeni kaynak makinası MasterMIG 505W’ü kaynak profesyonellerinin beğenisine sunuyor.

AŞIRI ISIL YÜKLEMEYE KARŞI KORUMA SAĞLIYOR

Tel besleme hızı ayarı ve 2/4 tetik seçeneği bulunan makina zorlu kaynak uygulamalarında güçlü ve dayanıklı çözümlere imkan veriyor. MasterMIG 505W; yavaş tel besleme özelliği ile ark oluşumunu kolaylaştırırken, aşırı ısıl yüklemeye karşı termal koruma devresine sahip bulunuyor.

Makina; geri-yanma süresi ayarı (burnback), gaz akış kontrolü, kaynak yapmadan ve gaz akışı olmadan tel besleyebilme özellikleriyle kaynak profesyonellerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. 

GÜVENLİK STANDARTLARINI KARŞILIYOR

Yeni yerli tasarım olan ürün, kaynak akımı ve gerilimi değerlerini gösteren iki dijital gösterge ile kullanıcılarının başarılı sonuçlar almasına olanak tanıyor.

Kaynak makinasının soğutma ünitesinin arttırılmış gücü soğutma suyu haznesini korozyona karşı koruyor. Şirketin yeni ürünü, su soğutma ve isteğe bağlı olarak hava soğutmalı seçenekleriyle de kullanabiliyor.

Güç ünitesi büyük çaplı ve sağlam yönlendirme-taşıma tekerlekleri ile donatılmış ürün, EN 60974-1, EN 60974-10 ve CE güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.