Net Mühendislik makina üreticisi olan müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için Simplinx SMX-RNS/RKY ürününü yerli olarak geliştirip piyasaya sundu. Bu ürünü kullanan müşteriler uzaktaki makinalarına herhangi bir port ayarı yapmaksızın bağlanabiliyorlar. Yani makina üreticilerin makinalarını gönderdikleri noktalarda bir IT elemanının bulunmasına artık gerek olmayacak.  Kullanıcılar cihaza internet verdikleri an bir ayar yapmadan sanki makinalarının yanındaymış gibi uzaktan bağlanabilecekler. 

Şu ana kadar, SMX-RKY (USB dongle), SMX-RNS/R02 (uzak erişim ana modül) ve SMX-N1559 (wireless anten) kodlu ürünler piyasada mevcut.  USB dongle, müşterinin sadece tek seferlik alması gereken ve müşteriye yüksek güvenlik (4096-bit SSL sertifikalı şifreleme) sağlayan bağlantı anahtarı. Müşterinin ürettiği her makinaya takacağı ana modül (SMX-RNS/R02) bu bağlantı anahtarına kaydediliyor.

 Makina nihai gönderim noktasına ulaştığında müşterinin makinasına bağlanmak için yapacağı tek şey anahtarı internet olan bir bilgisayara takarak, bağlanmak istediği modüle bilgisayardaki programdan çift tıklamak. İşlem bu kadar basit ve kısa.