Demir Kompresör kendi markası ile kompresör üretiyor, yurt dışına ihraç ediyor ve bütün markalara kompresör servisi veriyor. Böylece bu alandaki hizmet boşluğunu kaliteli bir şekilde doldurarak, sektöre katkı sunuyor.

HAVA KAÇAKLARI NASIL OLUŞUYOR?

Basınçlı havanın içinde; boru malzemesinin katmanları, demir oksit ve diğer kirli partiküller bulunur. Sistem basınç altında çalıştıkça, küçük delikler büyür ve yeni delikler oluşur. Kirli partiküllerin hızını artırması, mevcut deliklerin büyümesi ve yeni deliklerin oluşması enerji kayıplarına yol açıyor. 

Birçok fabrikada en büyük motorlar, kompresörlere aittir. Daha az hava kaçağı, motorlara binen yükleri azalttığı için elektrik tüketimini de azaltır.  

BASINÇLI HAVA SİSTEMLERİNDEKİ KAÇAKLAR MALİYETİ ARTIRIYOR

Basınçlı hava sistemlerinde meydana gelen kaçaklar, işletmelerde fatura maliyetlerini artırıyor. Enerji verimliliğinin büyük önem taşıdığı günümüzde; hava kaçaklarını tespit ederek, bu kaçaklar için önlem almak ve tasarruf etmek çok kolay.

Son zamanlarda firmaların en büyük giderini enerji maliyetleri oluşturuyor. Enerji verimli kullanılmayıp, boşa harcandığında yüksek maliyetlere sebep oluyor. Oysa basınçlı hava sistemlerinde oluşan kaçaklar önlendiğinde, ortalama yüzde 30’luk bir enerji tasarrufu sağlanıyor.

DEMİR KOMPRESÖR YÜZDE 30 ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR

Demir Kompresör verdiği hizmetler ve uygulamaları ile firmalara yüzde 30’luk bir enerji tasarrufu sağlıyor. Uzman kadrosunun yanı sıra yılların deneyimi ile fizibilite çalışmaları gerçekleştiren Demir Kompresör hava kaçaklarını tespit ediyor, kaçakların giderilmesine yönelik çalışmanın tamamlanmasının ardından raporluyor.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNE 7/24 SERVİS HİZMETİ SUNUYOR

Uzman kadrosu ile Türkiye’nin her yerine ulaşan Demir Kompresör, firmalara sunduğu 7/24 servis hizmetiyle her marka kompresör için tamir, revizyon ve periyodik bakım hizmetleri sunuyor.

http://www.demirkompresor.com.tr/