Firmaların en büyük giderlerinden olan enerji özellikle boşa harcandığında yüksek bedellere neden oluyor. Basınçlı hava sistemlerindeki kaçaklar engellendiğinde ortalama olarak yüzde 30’luk enerji tasarrufu sağlanıyor. Üretim hatlarının hacmine göre bu bedel çok yüksek faturalara çıkıyor.

YÜZDE 30 ENERJİ TASARRUFU

Uygulamalarıyla firmalara ortalama olarak yüzde 30 enerji tasarrufu sağlayan Demir Kompresör, uzman kadrosuyla firmalarda fizibilite çalışması gerçekleştirerek oradaki hava kaçaklarını tespit ediyor. Fizibilite çalışmasıyla ne kadar tasarruf sağlanacağını hesaplıyor, kaçakların giderilmesiyle ilgili çalışmanın tamamlanmasının ardından da raporluyor.

Uzman ekibiyle Türkiye’nin her noktasına ulaşan Demir Kompresör, aynı zamanda 7/24 olarak sunduğu servis hizmetiyle her marka kompresör için revizyon, tamir ve periyodik bakım hizmetleri de sunuyor.

PROSES ZİRVESİ’NDE SERGİLEYECEK

Her sektörde ve her marka kompresör için basınçlı hava kaçaklarının tespit ve onarım çalışmaları hizmeti veren Demir Kompresör, gerçekleştirdiği sistemi 22-24 Ekim tarihleri arasında İstanbul-Yeşilköy WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 4.Proses Zirvesi ve Sergisi’nde sergileyecek.

Hava kaçaklarının firmanıza olan maliyetini öğrenip önlem almak için Demir Kompresör’ün uzman hizmetleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

www.demirkompresor.com.tr